Volná místa profese uzenář vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
Místo výkonu práce: Skupice NÁPLŇ PRÁCE: práce na PC ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: podnikové stravování, nákup masa a uzeniny za výhodné ceny První kontakt učiňte, prosím, na níže uvedeném telefonním čísle Po-Pá od 03-11 hod., na e-mailové adrese nebo ...
praxe, spolehlivost, ochota, dobré komunikativní schopnosti, vítána znalost ital. jazyka, kontakt e-mailem
Dobrý zdravotní stav (způsobilost pro práci v potravinářství) práce v masné výrobě trestní bezúhonnost Zodpovědný přístup k práci. Zkušenosti s prací v potravinářské výrobě výhodou ne podmínkou. Výhody: Příspěvek na stravování , sleva na ...
Náplň práce: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa. V případě zájmu pište na uvedený e-mail.
Práce se strojním zařízením řeznictví při výrobě sortimentu dle technologických postupů a norem - Spolupráce při příjmu masa a surovin pro výrobu - Bourání masa dle stanovených technologických postupů - Zpracování masa do kuchyňské úpravy dle ...
Kontaktní osoba Kratochvíl Pavel, tel.: 725519460 (volat 10:00-13:00), e-mail: kratochvil.p@makovec.cz. Mimo uvedenou dobu lze volat tel. 582 331 684 a nahlásit kontakt pro zpětné kontaktování. Pracovní doba: ranní směna Po-Pá od cca ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel. 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz Pracovní doba: 1. týden 05:30-14:00, 2. týden 14:30-22:00, Požadujeme: schopnost práce v teplotách do 12°C a nad 25°C Nabízíme: mimořádné půlroční prémie, ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel.: 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz Pracovní doba: Po-Pá 5:30 do 14:00 hod. Náplň práce: práce s nožem a stroji ve výrobě Podmínky: - teplota prostředí do +12 °C (bourárna, narážka, přípravna masa - ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel. 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz. Pracovní doba: 5:30- 4:00, 14:00-22:00 Náplň práce: pomocné a úklidové práce ve výrobě Nabízíme: mimořádné půlroční prémie, volnočasová benefiční karta, stravenky ...