• P 
  • P 
  • Dělník střediska údržby (m, ž) 

Dělník střediska údržby (m, ž)

Zaměstnavatel: Městské služby Ústí nad Labem, příspěvková organizace
Panská 1700

Jedná se o pozici dělníka střediska údržby z působností v rámci celé organizace Městských služeb Ústí nad Labem. Zajišťování provozu jednotlivých objektů MSUL po technické stránce (stavební, strojní, elektro). Provádění oprav dlažeb, obkladů, betonových povrchů, zdiva, omítek, zajišťování oprav za účelem předcházení úrazů občanů města. Zajišťování pořádku, provádění úklidu vnějších přilehlých prostranství a údržby zeleně. Provádění úklidu sněhu a posypu chodníků. Vytváření, dodržování a kontrola podmínek k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví občanů města.
Požadujeme: minimálně střední odborné vzdělání s výučním listem, schopnost samostatně vykonávat drobné stavební, malířské, natěračské, instalatérské a zahradní práce (seč trávy), řidičské oprávnění typu B, dobrý zdravotní stav, spolehlivost, odpovědnost, pracovitost.
Nabízíme: stabilní zázemí v renomované příspěvkové organizaci města Ústí nad Labem, odpovídající finanční ohodnocení, stravenky v hodnotě 120 Kč, 5 týdnů dovolené, po odpracování 1 roku příspěvek zaměstnavatele z FKSP na penzijní připojištění nebo doplňkové penzijní spoření v částce 300 Kč měsíčně, vstupy do zařízení provozovatele (bazény, sauny, koupaliště, fitness)
Platové ohodnocení ve 4. platové třídě v souladu s Nařízením vlády č. 263/2018 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě; po uplynutí 3měsíční zkušební doby přiznání osobního příplatku na základě pracovních výsledků. V případě oboustranné spokojenosti možnost prodloužení pracovního poměru na dobu neurčitou.
Kontakt: e-mailem

odpovědět
Dělník střediska údržby (m, ž)
Reagovat: odeslat životopis zaměstnavateli
Pracovního vztahu: Pracovní poměr - plný úvazek
Pozice určená pro region: Ústecký kraj